üzletember esküvő Hódi Pamela Super TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beki Krisztián végre megkérte gyermeke anyja, Pamela kezét. A kiváló üzleti érzékkel megáldott műsorvezető nem titkolja, hogy esküvőjét vállalkozásnak tekinti, amiből pénzt akar keresni.

Mindenkit váratlanul ért Berki Krisztián és Pamela eljegyzésének híre. A nagy eseményre Pami meglepetés születésnapi buliján került sor, az éj leple alatt egy impozáns kertben. Mindezt az Édes élet kamerái is rögzítették, így mi is részesei lehettünk a meghitt pillanatnak.

Ám a nagy romantika a lánykéréssel úgy tűnik, véget is ért, innentől kezdve az üzlet veszi át a főszerepet. Berkiről eddig is tudtuk, hogy szeret mindenből pénzt csinálni, abban viszont nem voltunk biztosak, hogy saját esküvőjét is üzletnek tekinti. A Blikknek adott interjújából viszont egyértelműen kiderül, hogy minden attól függ, ki, mennyit ígér...

Még a menyegző helyszínének kiválasztásában is az dominál, ki ajánl többet, vagy jobbat.

Forrás: Berki Krisztián / Facebook

Berki a lapnak elmondta: "Pamelával közösen fogjuk eldönteni, hogy milyen lesz. Azt gondolom, hogy ő lesz a főszervező, hiszen ez a nap róla kell, hogy szóljon. A helyszín azoktól az ajánlatoktól függ majd, amelyek beérkeznek hozzánk a szállodáktól, cateringcégektől és rendezvényszervezőktől, mert a legjobbat szeretném ebből kihozni, mind érzelmileg, mind anyagilag. Az esküvő maga egy komoly üzleti vállalkozás, egy átlagembernek azért, hogy

a ráfordított összeghez képest mennyi jön vissza, nekünk pedig azért, hogy pozitív irányban mennyit tudunk ebből keresni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.