Újabb információk láttak napvilágot a Teréz körúti robbantóról

Forrás: TV2 -
robbantás rendőrség elkövető Teréz körút horgászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információja szerint egyre több nyom utalhat arra, hogy Budapest környéki horgászok között kell keresni a férfit.

A lap szerint ez megmagyarázná, hogy a férfi miért viselt a robbantás alatt horgászsapkát. A nyilvánosságra hozott felvételeken jól látszik, hogy az elkövető többször is átöltözött, sőt még arra is figyelt, hogy a mozgásán változtasson.

Forrás: TV2

A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához, és egy, a helyszínen elhaladó kerékpáros jelentkezését is várják. A férfi igen óvatos volt, hiszen igyekezett minden kis részletre odafigyelni:

a kamerákba soha nem nézett bele, még a közértben is úgy vásárolt, hogy véletlenül se lehessen látni a szemét egyetlen felvételen sem.

Ha felismeri, tárcsázzon!

A nyomozó hatóság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon vagy a Telefontanú 06/80-555-111 zöldszámán. Bejelentést lehet tenni továbbá a 107, 112 központi segélyhívó számokon, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.
Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschop-nak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoMeztelen nő holttestét találták meg a Népligetbenhttp://www.life.hu/news/20161014-rengeteg-volt-a-rendor-a-helyszinen-gyilkossag-miatt-nyomoznak.htmlIsmeretlen személyazonosságú nő holttestét találtak a Népliget bokros területén csütörtökön, nem sokkal dél előtt - jelentette be a Budapesti Rendőr-főkapitányság. NewsOrigoMegdöbbentő felvétel került elő a 7 éve eltűnt tinirőlhttp://www.life.hu/news/20161012-7-eve-eltunt-tinit-kayla-berg-szerepelhet-a-hello-walter-videoban.htmlEgy rendkívül megrázó felvétel került a hatóságok birtokába. A videón egy zavart férfi beszél arról, hogy új barátnője lett, akit a kamerának is megmutat. A rendőrség úgy véli, hogy a felvétel valódi, és egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A lakosság segítségét kérik az ügy megoldásához. NewsOrigoSokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítónhttp://www.life.hu/news/20161011-egy-ujszulott-csecsemo-holttestere-bukkantak-a-qatar-airways-jaratan.htmlEgy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.NewsOrigoKatalin, Vilmos és Harry a London Eye-on jótékonykodtakhttp://www.life.hu/news/20161010-katalin-vilmos-es-harry-herceg-a-london-eye-on-jotekonykodott-ime-a-friss-fotok.htmlIzgalmas napot tudhat maga mögött Vilmos, Harry és Katalin hercegnő. News--Újabb remek hír mára: elfogták a hírhedt pokolgépkészítőthttp://www.life.hu/news/20161010-a-22-eves-sziriai-dzsaber-al-bakrt-szombat-ota-volt-szokesben.htmlA 22 éves Dzsaber al-Bakrt szombat óta volt szökésben. A férfi a hírek szerint a berilini repülőtéren készült robbantani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.