Egy év elteltével újra képernyőre kerül a leukémiával kezelt egykori labdarúgó, Lázár Bence. A fiatal sportoló egy igazi harcos, legyőzte a gyilkos kórt is.

Az Újpest korábbi csatárjának, Lázár Bencének 2014-ben szakadt meg labdarúgói karrierje, mikor súlyos hát- és derékfájdalmai voltak. Ezután a Sport Tv-nél szakkommentátorként kezdett dolgozni, elsősorban a spanyol labdarúgással kapcsolatos műsorokban.
"A szerkesztőség gyorsan megkedvelte vidám természete és elképesztő szakértelme miatt, ám hamarosan nagyon rossz hírt kaptunk" –írja a Sport TV közleménye. A futballszakértőnél tavaly diagnosztizálták a leukémiát és emiatt, Bence tartós orvosi kezelésre szorult. 

Forrás: www.ujpestfc.hu

Ezt követően Bence a kemoterápiával járó betegség miatt teljesen eltűnt a tévé képernyőjéről.
"Tartottuk vele a kapcsolatot, és mindig bíztunk a visszatérésében, ami végre eljött: a vasárnap esti Villarreal–Celta Vigo találkozón Bence újra megjelent a képernyőn, ráadásul az egyik legjobb barátja, Petur András által vezetett műsorban" – írta közleményében a Sport TV csatornája.
A visszatérés nem csupán egy alkalomról szól, fokozatosan újra jelen lesz a csatorna műsorában. A fiatal sportoló újult erővel vetetette bele magát a munkába, maga mögött hagyva a gyilkos kórt.