Majkát saját bevallása szerint elvitték az ufók

Fotó: Mudra László - Origo -
TV2 Star Academy Majka ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencséje Majkának, hogy Ördög Nóri a műsorvezető társa, ugyanis a rapper nincs mindig a helyzet magaslatán. Ő inkább a poénkodásban jó, nem pedig a fontos információk megjegyzésében. Ezt azzal magyarázta, hogy lehet őt is elvitték az ufók akárcsak Pataky Attilát.

Majka inkább a humor vonalát erősíti a Star Academy műsorvezetőjeként, ezért lehet, hogy nem tudta, Pádár Alexandra dalára nem lehet majd végig szavazni, mivel az hosszabb volt a többiekénél. Azért, hogy a műsor igazságos legyen, a Ha én rózsa volnék című szám vége előtt befejeződött a voksolás. A rappernek sajnos nem sikerült ezt az információt átadni a nézőknek, de szerencsére ott volt Ördög Nóri, hogy kisegítse,bár már bevallották, hogy eléggé unják egymást.

Fotó: Mudra László - Origo

A rappernek pedig sikerült előrukkolni a megfelelő magyarázattal: ezért nem tudta megjegyezni ezt a lényeges tudnivalót. "Lehet, hogy azért történ, mert

engem is elvittek az ufók,

akárcsak a következő dal eredeti előadóját" - mondta Majka a produkció után, ezzel pedig egyben fel is konferálta a következő versenyzőt, Kertész Ivánt, aki Pataky Attila Gyere őrült című számát adta elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.