Chris Hemsworth megakadályozná öccse esküvőjét

Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP -
Miley Cyrus házasság Liam Hemsworth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Hemsworth újra együtt van Miley Cyrussal, de nem mindenki nézi ezt jó szemmel.

Miley és kedvese nagyjából 4 évvel ezelőtt szakított egymással, ám tavaly ősszel újra felröppent a hír, mely szerint a szerelmesek kibékültek. Elég egyértelmű jelei voltak a dolognak, hiszen

a popsztár újra hordani kezdte az eljegyzési gyűrűjét,

rengeteg közös fotó készült róluk, majd nem sokkal később beismerték a békülést nyilvánosan is.

A sztárpár még 2012-ben Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

A 26 éves színész és jegyese már az esküvőt tervezgetik, melyet a tenger partján szeretnének tartani majd. A férfi bevallotta, hogy nagyon nehezen tudta csak elengedni annak idején Miley-t, így egyáltalán nem csodálkozik rajta, hogy ismét megtalálták az egymáshoz vezető utat.
Az énekesnő családja teljes mellszélességgel támogatja a kapcsolatot, édesapja így nyilatkozott :
„Miley és Liam tényleg nagyon boldogok most együtt. Ha prédikátorra van szükségük az esküvőhöz, tudják, hol találnak.„

Az házasságnak azonban van egy ellenzője is. Ő pedig nem más, mint Liam testvére, Chris. - tudta meg a HollywoodLife. Azzal indokolja ellenszenvét, hogy szerinte Miley még nem elég érett ahhoz, hogy feleség legyen. Az idősebb Hemsworth így foglalta össze véleményét:

„Nem fogadja el a tanácsot, hogy várjon még. Szerintem nincs kész a házasságra. Bár biztos vagyok benne, hogy szereti az öcsémet, de ha meggondolja magát, Liamnak végül csak a csalódás marad."

Liam Hemsworth, Miley Cyrus Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

Chris azt is nehezményezi, hogy a fiatal lány élő adásban vallotta be, hogy nem szereti a Liamtól kapott gyűrűjét. Távol áll a stílusától, de hordja, mert szereti Liamot és nem akarja megbántani. „Furcsa ezt az ékszert az ujjamra húzni, mert az eddigi csecsebecséim főként gumimacikból és vattacukrokból készültek." – hangzott el az élő műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.