Liam Hemsworth újra együtt van Miley Cyrussal, de nem mindenki nézi ezt jó szemmel.

Miley és kedvese nagyjából 4 évvel ezelőtt szakított egymással, ám tavaly ősszel újra felröppent a hír, mely szerint a szerelmesek kibékültek. Elég egyértelmű jelei voltak a dolognak, hiszen a popsztár újra hordani kezdte az eljegyzési gyűrűjét, rengeteg közös fotó készült róluk, majd nem sokkal később beismerték a békülést nyilvánosan is.

A sztárpár még 2012-benForrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

A 26 éves színész és jegyese már az esküvőt tervezgetik, melyet a tenger partján szeretnének tartani majd. A férfi bevallotta, hogy nagyon nehezen tudta csak elengedni annak idején Miley-t, így egyáltalán nem csodálkozik rajta, hogy ismét megtalálták az egymáshoz vezető utat.
Az énekesnő családja teljes mellszélességgel támogatja a kapcsolatot, édesapja így nyilatkozott :
„Miley és Liam tényleg nagyon boldogok most együtt. Ha prédikátorra van szükségük az esküvőhöz, tudják, hol találnak.„ 

Az házasságnak azonban van egy ellenzője is. Ő pedig nem más, mint Liam testvére, Chris. - tudta meg a HollywoodLife. Azzal indokolja ellenszenvét, hogy szerinte Miley még nem elég érett ahhoz, hogy feleség legyen. Az idősebb Hemsworth így foglalta össze véleményét:

„Nem fogadja el a tanácsot, hogy várjon még. Szerintem nincs kész a házasságra. Bár biztos vagyok benne, hogy szereti az öcsémet, de ha meggondolja magát, Liamnak végül csak a csalódás marad."

Liam Hemsworth, Miley CyrusForrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

Chris azt is nehezményezi, hogy a fiatal lány élő adásban vallotta be, hogy nem szereti a Liamtól kapott gyűrűjét. Távol áll a stílusától, de hordja, mert szereti Liamot és nem akarja megbántani. „Furcsa ezt az ékszert az ujjamra húzni, mert az eddigi csecsebecséim főként gumimacikból és vattacukrokból készültek." – hangzott el az élő műsorban.