Szombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról.

Balázsék Hajdú Péter műsorában meséltek az őket ért megrázkódtatásról. A műsor vasárnap este lesz látható az ATV-n – írja a Blikk.

Mint ismeretes, a Morning Show november 18-ig lett volna hallható a Class FM műsorán. A szép befejezés ehhez képest méltatlan csatározásba fulladt a Morning Show nagyágyúi, illetve a Class FM vezetősége között. Sebestyén és csapata nem értették, miért adott ki a Class FM egy olyan sajtóközleményt, mely nem fedte a valóságot. Állítják, egy késő délutáni telefonhívásban közölték velük, hogy másnap már nem kell menniük adást készíteni. A hallgatók felháborodtak a tényen, hogy búcsú nélkül kell megválniuk szeretett reggeli műsoruktól és a benne szereplő házigazdáktól, ezért a vezetőség engedett, és létrejöhetett az a bizonyos búcsú. Az utolsó adás előtti hajnalon Balázs és a Class FM vezére is külön-külön válaszoltak a rádió előtt összegyűlt sajtóorgánumok képviselőinek. Balázs elmesélte, mennyire méltatlan és szomorú a helyzet, a vezérigazgató pedig nem értette, mi történik a rádió háza táján, állította, nem érti, miért búcsúzik a Morning Show csapata. Az ügyet több szempontból is homály fedi, Balázs és Jani viszont őszintén meséltek érzéseikről, néhány nappal az események után...

Sebestyén BalázsFotó: Szabó Gábor - Origo

"McNutt arról tett tanúbizonyságot, hogy az élő fába is beleköt. Nyugodtan tesz tönkre idegileg, lelkileg, mindenhogy családos embereket, akik ebben a stábban dolgoznak. Neki semmi sem szent, elég csak megnézni, hogy bántak el velünk. Ez lelkileg rettenetesen megterhel mindenkit. Kikészített az, hogy menjünk, ne menjünk, kellünk, nem kellünk. Ez az ember imád mások idegeivel játszani" – mesélt Balázs.

"Ez a macska-egér játék már korábban elkezdődött. Hogy ez mennyire készítette ki a stábban dolgozó embereket? Az egész ország hallotta, hogy kolléganőink elsírják magukat az adás végén. Ők azért nem Jászai Mari-díjas színésznők, nem eljátszották, mélyen megérintette őket. Ennél nem is kell súlyosabb bizonyíték, hogy lelkileg mennyire kikészültek. Az, hogy mi tartottuk magunkat, az egy dolog, de nekünk tartani is kell" – nyilatkozta Vadon Jani.

Azt is elmesélték, hogy McNutt megfenyegette Balázst. A műsorvezető elmondta, hogy az igazgató csúnya dolgokkal vádolta, fenyegette. McNutt azt gondolja, bárkit zsebre tehet, de ezzel a módszerrel semmit sem fog elérni. Balázséknak nincs mitől félniük, ha akar, pereljen.

A folytatásról is szó esett Hajdú műsorában. A Morning Show csapata el tudja képzelni, hogy a Rádió 1 legyen az új bázisuk, jóban vannak Vajnával.