Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetője

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fenyegetés Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról.

Balázsék Hajdú Péter műsorában meséltek az őket ért megrázkódtatásról. A műsor vasárnap este lesz látható az ATV-n – írja a Blikk.

Mint ismeretes, a Morning Show november 18-ig lett volna hallható a Class FM műsorán. A szép befejezés ehhez képest méltatlan csatározásba fulladt a Morning Show nagyágyúi, illetve a Class FM vezetősége között. Sebestyén és csapata nem értették, miért adott ki a Class FM egy olyan sajtóközleményt, mely nem fedte a valóságot. Állítják, egy késő délutáni telefonhívásban közölték velük, hogy másnap már nem kell menniük adást készíteni. A hallgatók felháborodtak a tényen, hogy búcsú nélkül kell megválniuk szeretett reggeli műsoruktól és a benne szereplő házigazdáktól, ezért a vezetőség engedett, és létrejöhetett az a bizonyos búcsú. Az utolsó adás előtti hajnalon Balázs és a Class FM vezére is külön-külön válaszoltak a rádió előtt összegyűlt sajtóorgánumok képviselőinek. Balázs elmesélte, mennyire méltatlan és szomorú a helyzet, a vezérigazgató pedig nem értette, mi történik a rádió háza táján, állította, nem érti, miért búcsúzik a Morning Show csapata. Az ügyet több szempontból is homály fedi, Balázs és Jani viszont őszintén meséltek érzéseikről, néhány nappal az események után...

Sebestyén Balázs Fotó: Szabó Gábor - Origo

"McNutt arról tett tanúbizonyságot, hogy az élő fába is beleköt. Nyugodtan tesz tönkre idegileg, lelkileg, mindenhogy családos embereket, akik ebben a stábban dolgoznak. Neki semmi sem szent, elég csak megnézni, hogy bántak el velünk. Ez lelkileg rettenetesen megterhel mindenkit. Kikészített az, hogy menjünk, ne menjünk, kellünk, nem kellünk. Ez az ember imád mások idegeivel játszani" – mesélt Balázs.

"Ez a macska-egér játék már korábban elkezdődött. Hogy ez mennyire készítette ki a stábban dolgozó embereket? Az egész ország hallotta, hogy kolléganőink elsírják magukat az adás végén. Ők azért nem Jászai Mari-díjas színésznők, nem eljátszották, mélyen megérintette őket. Ennél nem is kell súlyosabb bizonyíték, hogy lelkileg mennyire kikészültek. Az, hogy mi tartottuk magunkat, az egy dolog, de nekünk tartani is kell" – nyilatkozta Vadon Jani.

Azt is elmesélték, hogy McNutt megfenyegette Balázst. A műsorvezető elmondta, hogy az igazgató csúnya dolgokkal vádolta, fenyegette. McNutt azt gondolja, bárkit zsebre tehet, de ezzel a módszerrel semmit sem fog elérni. Balázséknak nincs mitől félniük, ha akar, pereljen.

A folytatásról is szó esett Hajdú műsorában. A Morning Show csapata el tudja képzelni, hogy a Rádió 1 legyen az új bázisuk, jóban vannak Vajnával.

Megvan a Miss Universe Hungary nyertese: Bódizs Veronika!http://www.life.hu/sztarok/20161120-bodizs-veronika-a-miss-universe-hungary-nyertese-vajna-timea-szepsegversenyen.htmlMegvan a Miss Universe Hungary nyertese. Ő képviselheti hazánkat a Fülöp-szigeteki döntőben. TV + Sztárok--Miss Universe Hungary: Megvan a közönségdíjashttp://www.life.hu/sztarok/20161120-miss-universe-hungary-megvan-a-kozonsegdijas-bodizs-veronika.html15 számmal Bódizs Veronika lett a közönségdíjas. TV + Sztárok--Andy Vajna is tiszteletét tette a Miss Universe Hungary-nhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-vajna-timea-mellett-andy-vajna-is-tiszteletet-tette-a-miss-unvierse-hungary-n.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kállay-Saunders András, szőke, fonott hajjal sokkolt, Vajna Timi azonban istennőnek öltözött.TV + Sztárok--A klónok háborúja? Ma este kiderül, ki lesz Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-a-miss-universe-hungary-idei-gyozteset-keresi-vajna-timea-ma-este-a-tv2-n.htmlMint ismeretes, ma este választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A világdöntő 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, vasárnap a TV2-n pedig eldől, ki képviselheti majd hazánkat a megmérettetésen. TV + SztárokOrigoHármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--James McAvoy már nem búslakodik:egy asszisztensővel, Lisa Liberatival járhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-james-mcavoy-szinesz-n-might-shyamalan-asszisztensevel-lisa-liberativa-jar.htmlJames McAvoy már nem szomorkodik válása miatt: nemrég összejött a világhírű producer, N Might Shyamalan asszisztensnőjével, Lisa Liberatival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.