Végzett szeretőjével majd posztolt magáról egy véres fotót

homoszexuális gyilkosság halál társkereső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegvérrel végzett szeretőjével egy 18 éves fiú, majd véres külsejéről posztolt a világhálón.

Ben Bamford és szeretője egy meleg társkereső oldalon ismerkedtek meg. A 18 éves Ben partnere, Paul Jefferies, egy köztisztviselő volt. Elmesélések szerint az 52 éves férfi rendkívül visszahúzódó emberként élt, aki szinte sehová sem járt, alig lehetett az utcákon látni.

A fiú azt állítja, hogy Paul

meg akarta erőszakolni őt a mayfield-i nyaralójában,

ezért tulajdonképpen önvédelemből ölt. –tudta meg a DailyMail. Ám más hírek szerint a fiú azért került kapcsolatba a jómódú köztisztviselővel, mert körülbelül 150 ezer forintnyi kábítószertartozást halmozott fel, amit nem tudott önerőből rendezni.

Ben Bamford Forrás: Sussex Police

Bamford tagadja a gyilkosságot, azt állítja csak védeni próbálta magát, ám a rendőrség hamar lerántotta a leplet a hazugságairól. Véres kések, vérfoltok kerültek elő, és mindent elsöprő bizonyítékként az áldozat holtteste is. Miután a bíróság felsorakoztatta a valódi tényeket, Ben semmilyen megbánást vagy érzelmet nem tanúsított.

Így most különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekmény vádja miatt fognak hamarosan ítéletet hirdetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.