Szakított Josie és Petra, a meztelen valóságshow szerelmespárja

Forrás: Viasat3 -
házasság meztelen josie szakítás Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első hazai meztelen valóságshow szerelmespárja, Josie és Petra szakítottak. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, hiszen csak júniusban mondták ki a boldogító igent! A rövid románcnak a férfi csalfasága vetett véget.

Nagy örömmel és teljes odaadással házasodott össze júniusban Josie és Petra, akik az első hazai meztelen valóságshow-ban találtak egymásra. Úgy tűnt, őket tényleg egymásnak szánta az ég, hiszen mindketten szeretik az extrém dolgokat, de talán mégis elsiették egy kicsit a házasságot: öt hónapig tartott a románc. Kapcsolatuknak azért lett vége, mert Petra rájött Josie turpisságaira, és úgy döntött, nem tűri tovább.

A meztelenül megismerkedő Josie és Petra szakítottak egymással Forrás: Viasat3

"Kitartottam mellette akkor is, amikor nem ment neki a szekér, erre kiderült, egyszerre több vasat tartott a tűzben az én drágalátos férjecském.

A hátam mögött bulizott, és fűzött lányokat a közösségi oldalakon.

Én meg szinte sehova nem mehettem. No de most mindent bepótolok majd. Bulik, edzőterem, randihegyek. Attól, hogy Josie-val így alakult, még a családját nagyon szeretem, ezúton is köszönök nekik mindent. Az önbizalmam pedig szép lassan vissza is tér, annyi az udvarló" – mesélte a Borsnak Petra, akinek az első dolga a válókereset beadása lesz, hogy hivatalosan is véget vethessenek a kapcsolatnak. "Remélem, sikerül neki egy olyan lányt választania, aki mellett nem kell azért aggódnia, miből él majd egyik napról a másikra" – csípett oda Petra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.