Fiatalkorú lány volt az áldozat akit állítólag a mentősök zaklattak

Forrás: MTI/Varga György -
mentőcsapat szexuális zaklatás elsősegély zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentőautó egy fiatal lányhoz érkezett, ám az elsősegély nyújtás mellett zaklatás és fajtalankodás is történt.

November 9-én egy fiatalkorú lány kérte a mentők segítségét, mert bódult állapotban volt, rosszul érezte magát. A segítségére siető mentősök infúzióval stabilizálták a lány állapotát, majd kórházba szállították. Az utazás során állítólag orális szexre kényszerítették a bódult állapotban lévő beteget, és gumikesztyűben több helyen is tapogatták.

Mentősöket vádolnak egy fiatal lány molesztálásával.
Képünk illusztráció. Forrás: MTI/Varga György

A fiatal a Péterfy utcai kórházban került ellátásra, ám ott nem jelezte, hogy bántalmazásban lett volna része. Később a gyermekotthonba visszatérve már arról számolt be, hogy megerőszakolták, ezért a gyámja értesítette a rendőrséget.

Teljes hírzárlat mellett nyomoznak az Országos Mentőszolgálat alkalmazottjaival szemben - tudta meg a Blikk. Egyikőjük, Sz.Mózes ápolóként dolgozik, míg a másik gépkocsivezetéssel foglalkozik. Vallomásukban tagadják a vádakat, de mindkettejük munkaviszonyát felfüggesztették a nyomozás idejére.

"Az egész eseménysor életszerűtlen: a sértett többféleképpen mesélte el, hogy szerinte mi történt vele. Ügyfelem gyerekkori álma volt, hogy mentősként dolgozzon. Soha nem kockáztatta volna, hogy elveszítse munkáját." - nyilatkozta a mentősofőr ügyvédje.

További források szerint még nem tisztázott, hogy a lány kínálkozott-e a két férfi számára, vagy erőszakról van-e szó, ahogy az sem, hogy ténylegesen mi történt, ugyanis az orvosszakértő nem talált semmilyen szexuális közösülésre utaló nyomot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.