VV Ati őszintén mesélt kieséséről

VV Ati VV Gina Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt.

VV Ati nagyon vágyott a 36 millió forintos győzelemre, ami a Való Világ powered by Big Brother című műsor győztesének jár. Ezzel az összeggel szerette volna megoldani családja anyagi helyzetét és elérni azt, hogy édesapjának ne kelljen külföldön dolgozni. Sajnos ez a terve nem jött össze, ugyanis a vasárnapi párbajon VV Gina 60 százalékkal legyőzte őt.

A Life.hu riportere interjút készített a kiesővel, akinek már is megvan az újabb terve: Világsztár akar lenni!

Zimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoTündéri gyermekkori fotókat posztolt Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megmutatta-gyermekkori-fotojat-katie-holmes.htmlNem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság. TV + Sztárok--Amanda Seyfried kisbabát vár!http://www.life.hu/sztarok/20161130-amanda-seyfired-terhes-vilagsztar.htmlAmada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt. TV + Sztárok--Brutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megeroszakoltak-es-megfojtottak-egy-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket. TV + SztárokThinkstockÍgy cukiskodik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-majka-es-dundika-cuki-fotokat-posztoltak.htmlA sztárok ritkán mutatnak meg ilyen felszabadult, játékos pillanatokat, ám most betekinthetünk Majkáék vidám estéjébe. TV + SztárokOrigoMariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-mariah-carey-ujra-bepasizott.htmlMariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.