Nem azon kesergett a brit asszony, hogy férje megcsalta, inkább az édes bosszún törte a fejét.

Te vajon hogyan reagálnál, ha életed szerelme a Tinderen keresne magának szexpartnert, miközben két közös gyermek édesapjaként éltek családi életet? Nos, valószínűleg mindenki kicsit másképp válaszolna egy ilyen helyzetben, ám a bosszúvágy szinte mindenkiben felütné a fejét.

A feleség szomorkodás helyett megleckéztette a férjétForrás: Thinkstock- Illusztráció

Ez történt azzal a nővel is, aki tudomást szerzett arról, hogy férje a Tinderen szörföl új kalandok reményében. A csalódott asszony úgy döntött, megleckézteti a tévúton járó férfit mielőtt elhagyja. - tudta meg a TheSun.

Bosszúból a nő megváltoztatta a férje adatlapjátForrás: Tinder

Az adatlapon szereplő csinos fotóját egy sokkal előnytelenebb darabra cserélte, illetve egy kissé átfogalmazta férje bemutatkozó szövegét is:

"Hello, Mike vagyok, egy kétgyermekes édesapa. Kicsi a farkam és emellé még nemi betegséggel is küzdök. A feleségem megtalálta a profilomat, ám én erről mit sem sejtek, ahogy arról sem, hogy éppen az egyik szeretőmmel cseveg, majd ezt követően el is fog hagyni. Egy utolsó szemét vagyok, aki senkivel nem foglalkozik csak saját magával. Elég régóta csalom a feleségem, szóval ne haragudj, ha nem emlékszem a nevedre. A nemi betegséget neked is átadtam, ahogy oly sok más nőnek is. Nyugodtan küldj utálkozó üzenetet"