szingliség párkapcsolat Paris Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hilton lány azt nyilatkozta, hogy élvezi a szingli életet és nincs szüksége senkire ahhoz, hogy boldog legyen. 

A 35 éves lemezlovas áprilisban szakított kedvesével, Thomas Grossal, és azóta nagyon is ragaszkodik a szingliségéhez.

Elmondása szerint nem kell párkapcsolatban élni ahhoz, hogy az ember megtapasztalja a boldogság érzetét, ez úgy is működhet, hogy közben megőrizzük a függetlenségünket.

Paris Hiltonnak komoly tervei vannak a jövőben Forrás: --

"Imádom az egyedüllétet. Azelőtt sosem tudtam egyedül lenni, mindig szükségem volt egy pasira. Most a függetlenségem tesz leginkább boldoggá, és nem kell ahhoz senki, hogy jól érezzem magam" - nyilatkozta a HarpersBazaarnak.

Azt is elárulta, hogy üzletasszonyként szeretne majd betörni a köztudatba, mert úgy gondolja, eleget tündökölt már a gazdag apuka csemetéjének szerepében. Volt botrányhős, volt TV show bajnok, most éppen DJ, de szeretne majd valami komolyat, valami maradandót is alkotni.

Hujber Feri és felesége meztelen habfürdőztek a kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-hujber-feri-es-felesege-meztelen-kamera-habfurdo.htmlHujber Feri házasságáról tudtuk már eddig is, hogy nem rendhagyó, és most az is kiderült, hogy kellően bevállalósak is. Meztelen habfürdőztek az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni Áder Jánosnak is nemet mondhttp://www.life.hu/sztarok/20161215-weisz-fanni-nem-forditja-mar-ader-janos-beszedet.htmlÚgy tűnik Weisz Fanni sorra mond nemet mindenre, amit régebben szívesen csinált: Áder János ünnepi beszédét sem fogja már tolmácsolni a siketek és nagyot hallók számára. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András állítólag több verekedésben is részt vett http://www.life.hu/sztarok/20161215-kallay-saunders-andras-verekedes-tovabb-gyuruzik-a-per.htmlA legutóbbi bírósági meghallgatáson kemény vádakkal illeték az énekest: egy szemtanú szerint András és barátai több fesztiválról is ki vannak tiltva. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő sokat várt 1997-től: megható levél! http://www.life.hu/sztarok/20161215-diana-hercegno-elokerult-az-egyik-jo-baratjanak-irt-levele.htmlAz előkerült kéziratot maga a britek kedvenc hercegnője írta még 1996 karácsonyán az egyik jóbarátjának. A levél szerint sokat várt 1997-től, attól az évtől, amelyben életét vesztette. TV + Sztárok--Születésnapján alázta meg Taylor Swiftet az exehttp://www.life.hu/sztarok/20161215-taylor-swiftet-exe-alazta-meg-a-twitteren.htmlTaylor Swift Amerika egyik legtehetségesebb és legsikerebb fiatal sztárja, aki a napokban töltötte be a 27. életévét. Ebből az alkalomból híres barátai és a rajongók milliói köszöntötték fel őt személyesen és közösségi oldalain egyaránt. Mindneki az énekesnővel örült és ünnepelt, kivéve egy embert... TV + SztárokOrigoVallott a zenésztárs - Cipő sokáig nem törődött a betegségével http://www.life.hu/sztarok/20161215-boros-csaba-szerint-cipo-keszult-a-halalra-megdobbento-kijelentes.htmlA republicos zenésztárs, Boros Csaba őszintén mesélt arról, ők hogy látták Cipőt az utolsó időkben, mit éltek át vele a színpadon és magánéletben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.