Titokban házasodott meg Margot Robbie

Forrás: AFP/Valerie Macon -
esküvő házasság Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves színésznő belső információk szerint összekötötte életét szerelmével, a brit filmes Tom Ackerley-vel. Titokban, egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent a múlt hétvégén.

Rengeteg férfi szíve szakad meg ettől a hírtől:

elkelt Margot Robbie.

A szőke színésznőt legtöbben A Wall Street farkasából ismerik, az abban lévő a jeleneteket pedig biztosan senki nem fogja elfelejteni. A 26 éves sztár azonban megházasodott, legalábbis a sajtóértesülések szerint a múlt hétvégén mondta ki a boldogító igent.

Margot Robbie után már hiába vágyakoznak a férfiak Forrás: AFP/Valerie Macon

Igazából nem jelenthet nagy meglepetést Margot Robbie házassága, hiszen a színésznő már 3 éve együtt járt Tom Ackerley-vel, a brit filmessel. A férfi már nyáron eljegyezte szerelmét, és sikerült teljes titokban lebonyolítani a múlt hét végi szertartást.

This guy

@margotrobbie által közzétett fénykép,

Ausztráliában tartották esküvőjüket, bár a hírek szerint Tom legszívesebben Angliában rendezte volna meg a menyegzőt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.