Bajor Imre halál óta Koós János egy szót sem beszélt az özveggyel

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Bajor Imre özvegy Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két éve már annak, hogy Bajor Imre távozott az élők sorából. Legjobb barátja, Koós János azóta egy szót sem beszélt annak özvegyével, Ildikóval. Mint tudjuk, a viszály oka nem más, mint Bajor Imre gyógyítása: a táncdalénekes szerette volna, ha természetgyógyászok helyett szakorvosok kezelik.

Bajor Imre a rákkal folytatott hosszú küzdelem után több mint két évvel ezelőtt, augusztusban adta fel végleg a harcot. Bár mindent megtettek azért, hogy a kiváló színész és nevettető meggyógyuljon, sajnos 57 évesen az ország Kicsihuszára távozott az élők sorából. Egyik legjobb barátja, Koós János azóta nem ápol jó viszonyt Bajor Imre özvegyével, Ildikóval. Egy szót sem beszéltek a színművész halála óta. Az okot már mindenki tudja, a táncdalénekes nem értett egyet azzal, ahogy Bajort gyógyítják. Szerette volna, ha természetgyógyászok helyett szakorvosok látják el.

Koós János a mai napig nem beszél Bajor Imre özvegyével Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Amikor Imi betegeskedett, más véleményen voltam a gyógyításáról, mint Ildikó. Igen, haragudtam, nagyon. Mert egy dolog volt fontos, hogy egészséges legyen a barátom.

A gyógyulása érdekében mást kellett volna tenni, ez volt a véleményem, ezt nehezményeztem"

- mondta a Borsnak Koós, de hozzátette, ma már nincs benne harag, de a mai napig nem beszél az özveggyel.

"Amióta Imi meghalt, azóta egy szót sem beszéltünk, egyszer sem találkoztunk, nem kerestem a társaságát.

Én ezt magamban zártam le" - mondta Koós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.