Andor Éva nemcsak a munkájában maximalista, hanem a magánéletben is

Forrás:Talán Csaba -
maximalista Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva nemcsak a munkájában maximalista, de a magánéletében is. A híradós kedvenc terepe új lakásának konyhája, ahová párja be sem teheti a lábát. Andor Éva remek szakácsnő, de van egy hibája: túlságosan precíz.

Műsorvezetőként Andor Éva mindig a maximumot nyújtja, de nemcsak a munkájában ilyen alapos, hanem a magánéletében is. A híradós háziasszonyként is igyekszik a legjobbat nyújtani, ugyan néha problémát jelent túlzott precizitása, a finom falatok megérik a fáradozást. Andor Éva nagyon otthonosan mozog a konyhában, mindent édesanyjától és anyai nagymamájától tanult.

Andor Éva a magánéletben is maximalista Forrás:Talán Csaba

"Állandóan a nagymamám jut az eszembe, aki sajnos már nem él. Ő iszonyatosan jól főzött. Számtalanszor végignéztem, ahogy tésztát gyúrt" - mesélte a híradós, aki imád főzni, csak sajnos nincs rá elég ideje. "A konyha otthon abszolút az enyém, ám az életritmusom miatt nem fér bele napi három-négy óra főzőcskézés.

Ráadásul van egy nagy hibám: túl precíz vagyok.

És annyira nem bírom a felfordulást, hogy még főzés közben is elmosogatok. Amióta új lakásba költöztünk a barátommal, életemben először be is szereztünk emiatt egy mosogatógépet" - mesélte a hot! Magazinnak a Tények műsorvezetője, aki életében először költözött össze férfival.

Andor Éva bebizonyította, hogy ezerarcú: Marilyn Monroe bőrébe bújt

Andor Évát a legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerhetik, de nem ez az egyetlen arca. A híradósról gyönyörű képeket készítettek: Marilyn Monroe bőrébe bújt! Bár szerényen megjegyezte, hogy a színésznő közelébe sem érhet, az elkészült képek nem ezt mutatják. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.