Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!

Fotó: Mudra László/Origo -
X-Faktor Opitz Barbi Gorbunov Dmitrij
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget.

Hivatalos rajongói oldalán tette közzé az X-Faktor nyertese a a hírt: Opitz Barbi maga vallotta be, hogy közte és Dmitrij között gyengéd érzelmek alakultak ki. Ezzel mindenkit meglepett a legjobb hangú énekesnő, hiszen sikerült teljesen eltitkolniuk, hogy összejöttek. A rajongók is megdöbbentek, de mindenki örül annak, hogy a két tehetséges énekes egymásra talált.

Opitz Barbi szerelmes lett versenytársába Fotó: Mudra László/Origo

Ráadásul biztosan nem futó kalandról van szó, hiszen azt nyilatkozták, hogy komolyan tervezik együtt a jövőt.

"Közös terveket dédelgetünk..."

– olvasható a Meglepetés magazin címlapján, ahol együtt pózol a két versenyző.

Egy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-a-titanic-csokjelenete-az-elso-de-susi-es-tekergo-a-masodik.htmlA Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt ittas vezetés miatt ítélték el: 2 év eltiltást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-ket-evig-nem-vezethet-autot-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-miatt.htmlIttas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt, szerdán mondták ki a határozatot. A színészt két évre tiltották el a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEnnyi felé oszlik Klapka György hagyatéka: 2 milliárdnyi vagyont kell szétvagdalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170106-klapka-gyorgy-vagyona-ennyi-fele-oszlik.htmlHirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.TV + Sztárok--Elképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLebuktak: 25 éves fiújával fotózták le az 58 éves Madonnáthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-25-eves-fiujaval-fotoztak-le-az-58-eves-madonnat-aboubakar-soumahoro.htmlTavaly március óta kering a pletyka, miszerint Madonna egy 25 éves elefántcsontparti modellel mókázik. Nos, nem zörög a haraszt, a minap lencsevégre kapták a párocskát egy svájci síparadicsomban. TV + Sztárok--Így fest élete legdurvább napja után Sarka Kata: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-elete-legdurvabb-napja-amikor-veget-ert-a-hazassaga.htmlKijelenthetjük, hogy vélhetően ez a mai volt Sarka Kata életének legdurvább napja, hiszen ma végetért a házassága. Ezt ő maga nyilatkozta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.