Lebuktak: 25 éves fiújával fotózták le az 58 éves Madonnát

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Aboubakar Soumahoro párkapcsolat szerelem Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly március óta kering a pletyka, miszerint Madonna egy 25 éves elefántcsontparti modellel mókázik. Nos, nem zörög a haraszt, a minap lencsevégre kapták a párocskát egy svájci síparadicsomban.

Madonna az exférjével, Guy Ritchivel való gyermekelhelyezési per fájdalmait enyhítette, amikor összejött Aboubakar Soumahoróval. A 25 éves fiút egy partin ismerte meg az énekesnő 2015 novemberében, de csak 2016 tavaszán melegedtek igazán össze. Úgy látszik, a kapcsolatuk komolyra fordult, Madonna ugyanis a svájci családi síelésre is magával vitte "játékszerét" - itt fotózták le őket a szemfüles paparazzik.

Madonna egy 25 éves fiúval van együtt Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Aboubakar Soumahoro még nem ért el átütő sikereket a modellszakmában. Korábban a Harrods-nál dolgozott eladóként, ameddig Madonna arra nem kérte, hogy mondjon fel, és kísérgesse őt a fellépsei során.

Aboubakar Soumahoro Forrás: Instagram






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.