Bochkor Gábor Boros Lajosról: "Soha nem voltunk barátok"

Forrás: MTI/Beliczay László -
Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában beszélt – többek között Boros Lajossal való viszonyáról – Bochkor Gábor. Az Önindító műsorvezetője most sem kímélte volt kollégáját. 

„Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez, egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm” – jelentette ki Bochkor, majd hozzátette:

Bochkor Gábor szerint volt munkatársa egy szétszórt, de kreatív ember volt: jó ötletekkel jött, de igazi munkát már nem fektetett azok megvalósításába. „Soha nem voltunk barátok. Vonzottak a fesztelen, agyament ötletei, de a műsor sikere inkább rajtam múlt. Ő mindig egy vidéki művházban gondolkodott, én meg Las Vegasban” – tette hozzá.

"Sosem voltunk barátok" – jelentette ki Bochkor Gábor Forrás: MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.