depresszió Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hallgatók bár éltetik a rádióst, ő mégis rengeteg bántó megjegyzést kap munkája miatt. Cooky arra tette fel az életét, hogy szórakoztasson, ezért igyekszik kizárni a negatívumokat, és csak a jó dolgokra koncentrál.

Az az élete, hogy másokat szórakoztasson, felvidítson. Mindent meg is tesz ezért, igyekszik minél humorosabb és viccesebb lenni, ugyanis ő attól boldog, ha másokat boldoggá tehet. "Idestova huszonkét éve vagyok a médiában, éppen ezért. Így van lehetőségem másoknak adni" - mondta a rádiós, akit nem kerülnek el a kritikák.

Cooky nem engedi be az életébe a negatívumokat Forrás: TV2

"Sokan nem is gondolnák, hogy én is egy normális ember vagyok. Se buta, se bohóc, de még nagyképű sem vagyok.

Igyekszem jó fej lenni és magamat adni, de elfogadom, hogy a vidám, kissé őrült személyiségem nem mindenkinek szimpatikus" - vallotta a hot! Magazinnak Cooky. Hozzátette, szerinte inkább az akcentusa miatt bántják, nem értik, miért nem megy neki tökéletesen a magyar. "Nem is sejtik, hogy francia anyanyelvűként mindez szörnyen bonyolult számomra" - mondta Cooky. Annak idején édesapja is hasonló cipőben járt, csak a magyar akcentusa miatt. Az ő elvesztése volt az egyik legfájdalmasabb pont az életében, de nem akar teret engedni a negatívumoknak. "Mindent meg kell becsülni, ami megadatik. Talán ezért sem érintenek fájóan a kudarcok" - vallotta be a rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.