Gianni Annoni 45 évesen házasodik: ezért várt eddig

házasság Gianni Annoni Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni nem is olyan rég jegyezte el Debreczeni Zitát, így 45 évesen készül először az esküvőjére. Elárulta, miért várt eddig ezzel a lépéssel.

Gianni és Debreczeni Zita évek óta alkot már egy párt, de a magánéletükről nem sokszor nyilatkoztak. A kapcsoltuk eddig is harmonikus és kiegyensúlyozott volt, így már mindenki várta, hogy mikor került sor a lánykérésre. Nemrég Zita a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, meg is mutatta eljegyzési gyűrűjét.

Ezért várt a házassággal Gianni Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gianni így 45 évesen készül az esküvőjére, és elárulta azt is, hogy miért várt eddig. D. Tóth Krisztának mesélt arról, hogy mi volt ennek az oka. Szerinte, ha Olaszországban élne, már rég lenne felesége, és több gyermeke is. Itt Magyarországon azonban kellett idő, hogy megismerjék az igazi Giannit, nem azt, aki a tévék képernyőjén szerepelt: sokáig ugyanis erre nem voltak kíváncsiak a nők, csak a sztárra.

"Sosem engem akartak megismerni, hanem egy tévés Giannit.

Lehet, hogyha Olaszországban éltem volna, akkor már rég lenne gyerekem vagy családom. Itt idő kellett ahhoz, hogy helyet csináljak magamnak, vagyis nem a tévés Gianninak" - mondta Gianni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.