Mádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthon

Forrás:Mádai Vivien -
meztelenkedés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek, és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak.

Gyönyörű otthon, tündéri gyerek és egy sármos, szerető férj - mi mást is kívánhatna még magának egy nő? Mádai Vivien szerencsés, ugyanis neki minden megadatott. Bár a szülés után depresszióban szenvedett, és kemény hónapokat élt át, sikeresen kilábalt belőle, imádja kisfiát, és segíti mamiblogjában azokat az édesanyákat, akik hasonló élethelyzetben vannak, mint egykoron ő. A csinos sztármami nemcsak a magánéletében szerencsés, szakmailag is csodás munkák találták meg. A Fem3 műsorvezetőjeként naponta láthatjuk őt a képernyőn.

Ezúttal őszintén mesélt arról is, milyen az, amikor az otthon melegében élnek, milyen kapcsolat is van közte és férje között.

Mádai Vivien: Olyan férfit nem is tudnék szeretni, aki nem kedveli a Balatont! Forrás:Mádai Vivien

"Zoli a személyiségem miatt szeretett belém. Úgy érzem, hogy mi nemcsak nagyon, hanem jól is szeretjük egymást. Leginkább csak hecceljük egymást, és ezzel ki is éljük a minden kapcsolatban kötelező veszekedéseket" - mesélte Vivi.

Meglepő dolgot is elárult az életükről a szőke tévés. Egyáltalán nem tartja magát prűdnek, sőt!

Szívesen mászkál otthon ruha nélkül.

"Szívesen vagyok otthon meztelenül. Már olyan is előfordult, hogy a kisfiam is meglátott a fürdőszobában, de ezt nem tartjuk problémának. Úgy érzem, hogy így élem meg a teljes szabadságot a biztonságot nyújtó négy fal között, ráadásul kényelmesnek is tartom a ruhátlanságot" - mondta őszintén a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.