Nagy Adri hosszú ideig erősítette a szinglik táborát, ám a közelmúltban végre rátalált a szerelem. Választottja pedig egy igen jómódú családból származó pasi... 

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, négy év után, tavaly júliusban ért véget Nagy Adri utolsó kapcsolata Heilig Tomival. A szexi sztár akkoriban azt mesélte, hogy nem tudja elképzelni egy esetleges új szerelem lehetőségét, és egy ideig nem is volt senkije. 

Nagy Adri újra szerelmesForrás: TV2

Adri egy darabig egyedül élt, ám a közelmúltban ismét eltalálta Ámor nyila. Bizonyos információk szerint nem is akárkivel, hanem egy jómódú család ifjú tagjával esett szerelembe. A férfi édesapja építőipari vállalkozó, évek óta a 100 leggazdagabb magyar listáján szerepel közel 27 milliárdos vagyonával. 

A Jóban Rosszban sztárja nem tagadta, hogy új szerelem van a láthatáron, ám azt külön hozzátette, hogy nem nevezné magukat párkapcsolatnak, hiszen még csak a randevúzás időszakát élik. 

Az is kiderült, hogy ismeretségük egyáltalán nem új, ugyanis Andrást még az előző párja, Tamás révén ismerte meg. Egy baráti társaságba jártak, de eddig nem volt köztük semmi más, csak barátság – írta meg a Bors