Szabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházához köti a munkája. A fiatal pár folyton ingázik, így érthető, hogy még a babaprojekt – amiről folyton kérdezik őket – sem aktuális.

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel, és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind megvan ott, Nyíregyházán" – nyilatkozta Zsófi. 

Szabó Zsófi és Kis Zsolt 2016 őszén házasodtak összeForrás: Polyák Attila/Origo

" A szerelmemért, a férjemért bármire képes vagyok, de a közös terveink között az szerepel, és jelenleg ezen is dolgozunk, hogy a fővárosban rendezzük be az életünket. Nem szeretném feladni a karrierem, és ezt Zsolti sem kérné" – tette hozzá a Borsnak, majd a gyerekvállalásról is beszélt: "Tudatos szülők akarunk lenni, előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem beleilleszthető az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba" – szögezte le Zsófi.