Újabb fordulat: Jennifer Garner beadja a válókeresetet

Forrás: AFP -
válókereset válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve már, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck nem tudják eldönteni, hogy együtt vagy külön folytassák-e életüket. Nos, úgy tűnik, a színésznő most elhatározta magát, és tényleg beadja a válókeresetet.

Két évvel ezelőtt jelentette be a sztárpár, hogy különválnak, a válókeresetet azonban eddig nem adták be. A US Weekly azonban megszimatolta, hogy Jennifer elhatározta magát, és tényleg véget vet a házasságának. Barátaik szerint azonban továbbra is együtt akarják nevelni gyermekeiket.

Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: AFP

"Nem számít, mi lesz, Ben és Jen elkötelezettek a családjukkal szemben, továbbra is egységben nevelik gyerekeiket" – nyilatkozta egy párhoz közeli forrás. Egyesek szerint Affleck már ki is költözött közös otthonukból.

Garner és Affleck 2005-ben házasodtak össze, három gyerekük született. Tíz év házasság után, 2015-ben jelentették be először, hogy elválnak útjaik. Az ok az volt, hogy Ben egy évig a család dadusával csalta Jennifert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.