Kiderült, miért tűnt el a svéd hercegnő - Nyilatkozott a szóvivő

Forrás: AFP/Claudio Bresciani -
Dániel herceg Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 20. óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt a svéd hercegnő, Victoria. Folyamatosak a találgatások a holléte felől, az udvar így kényszerítve érezte magát, hogy közleményt adjon ki.

Az elmúlt hetekben tele volt a svéd sajtó találgatásokkal. Az egész ország furcsállotta, hogy hercegnőjük, Viktória már december vége óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. A férje, Dániel ugyan megjelent még egy-két hivatalos eseményen januárban, de a hercegnőnek nyoma sem volt. Két hónap után a király udvarnál úgy érezték, hogy nem hallgathatnak tovább, a szóvivőjük közleményt adott ki, amiben szűkszavúan csak annyit közöltek, hogy a hercegnő és gyerekei, a 11 hónapos Oscar és a 4 éves Estelle privát utazáson vesznek részt, amit már régen terveztek. Március elejéig biztosan nem térnek vissza.

Viktória svéd hercegnő, férje, Dániel herceg és kislányuk Forrás: AFP/Claudio Bresciani

Arról nem adtak tájékoztatást, hogy az utazásnak egészségügyi okai vannak, vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra vágyott a hercegnő. Mindenesetre érdekes, hogy Viktória a kanadai főkormányzó közelgő svédországi látogatására sem tér vissza, és a kislánya ötödik születésnapját is a titokzatos nyaralóhelyen ünneplik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.