A TV2 hamarosan egy teljesen új kvízműsor indít, Tilla vezetésével. A kikerült videó alapján míg az egyik játékos a helyes válaszon gondolkodik, a másiknak ügyességi próbán kell részt vennie. Ha pedig az egyik elbukik, akkor bizony a másik is...

Sokat sejtető címmel indul új kvízműsor a TV2-n. Az Annyit ésszel, mint erővel című játékban 10 milliót lehet nyerni, és nemcsak a gyors gondolkodást, vagy éppen a logikát teszi próbára, hanem az állóképességet is. A két játékos közül az egyiknek ugyanis valamilyen erőnléti, ügyességi feladatot kell véghezvinnie, és kitartania abban addig, míg a csapattársa a helyes válaszon gondolkodik. Ha ugyanis az erőt próbáló feladatot még a válaszadás előtt feladja a játékos, akkor elbuktak.

Tilla lesz a műsorvezetőForrás: TV2

Ha azonban sikerül válaszolni, akkor természetesen szintet lépnek. A kikerült videóban egyelőre az összes szerepet Tilla mutatja be, az biztos, hogy szórakoztatónak ígérkezik a kvízműsor. A próbakérdés is érdekes, hiszen egy anagrammát kell kitalálnia Tillának, mégpedig azt, melyik sztár nevéből jön ki a birkaturné? Eláruljuk, Rubint Réka!