Cinthya Dictator nem akar esküvőt

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
esküvő Cinthya Dictator Varga Viktor
Se veled, se nélküled kapcsolatban él Cinthya Dictator és Varga Viktor, de abban már biztosak, hogy együtt akarnak megöregedni. Nemrég az a hír is felreppent, hogy esküvőre készülnek, de Cinthyának vannak fenntartásai.

Sokszor szakított már Varga Viktor és Cinthya Dictator, de most úgy tűnik, hogy komolyan elhatározták magukat. Egymás mellett akarnak megöregedni, de az esküvő még kérdéses. Ugyan nemrég felröppent a hír arról, hogy összeházasodnak, Cinthyának vannak fenntartásai az esküvővel kapcsolatban.

Cinthya Dictator és Varga Viktor mégsem házasodnak? Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Őszintén, én ezen még nem gondolkoztam" – válaszolta Cinthya a Mokka stúdiójában arra a kérdésre, hogy igent mondana-e Viktornak. Az énekes pedig leszögezte, a lánykérés nem mostanában fog megtörténni. "Ez még nem most van. Az biztos, hogy őt szeretném feleségül venni, mindenben ő az, akit én szeretek, és aki mindenben megfelel nekem. Amikor jön az az érzés, ez meg fog történni" – mondta Viktor. Cinthya viszont kijelentette, hogy nem akar esküvőt.

"Én egyáltalán nem akarok esküvőt.

Most boldogan élünk, nincs szükség bekavarásra. Egyszer már majdnem feleségül akart venni, megkérte a kezemet, aztán lelécelt" – indokolta meg döntését a fotóslány.

Chris Brown halálosan megfenyegette exbarátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170222-chris-brown-halalosan-megfenyegette-exet.htmlChris Brown nem bír az indulataival, csoda, hogy még van olyan nő, aki képes kezdeni vele. A Rihannás botrány után többen is testi sértéssel vádolták, most pedig az exbarátnője azt állítja, a rapper halálosan megfenyegette őt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlföldi Róbert a magány miatt dolgozik sokathttp://www.life.hu/sztarok/20170307-alfoldi-robert-magany-miatt-dolgozik-sokat.htmlAlföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt elvették Zámbó Krisztián jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ittas-vezetes-miatt-vettek-el-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlIttas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie. TV + Sztárok--Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy halt meg a Happy Gang énekese, Mohamanhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-igy-halt-meg-a-happy-gang-enekese-mohaman.htmlAz utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját. TV + SztárokOrigoElmarad Gájer Bálint esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170307-elmarad-gajer-balint-eskuvoje-berendezik-a-hazukat.htmlAz énekes és menyasszonya úgy döntöttek, fontosabb számukra, hogy készen legyen a közös otthonuk, így jövő májusig biztosan nem házasodnak össze. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.