Medveczky Ilona szerelem
Medveczky Ilona már betöltötte a 76. életévét, de még mindig bomba formában van, ráadásul a szerelemről sem mondott le. Az igazit várja, a méltó partnerét, addig pedig nem áll kötélnek.

Medveczky Ilona nemrég ünnepelte születésnapját, betöltötte a 76. életévét. A táncművész ennyi idősen is csak úgy ragyog, ami szerinte a szeretettől van. Megtalálta a belső békéjét, teljes harmóniában él önmagával, és ezt az emberek is észreveszik. Ez azt is jelenti, hogy jelenleg nem hiányzik senki az életéből, de ettől még nyitott volna egy új kapcsolatra.

Medveczky Ilona nyitott a szerelemre Forrás: TV2

"A belső békém adja az energiát, és a szeretetem" - mondta a Mokkában Medveczky Ilona. "A szerelem állandóan jelen van az életemben, hol a hivatásomat, vagy a barátaimat illetően. Nyitott vagyok, de én nem keresem. Míg méltó partnert nem találok, addig én nem állok kötélnek. A méltó partnert nem materiálisan értem, hanem szellemileg" - vallotta be Medveczky Ilona, aki nemrég túljutott egy szerelmi csalódáson.

Chris Brown halálosan megfenyegette exbarátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170222-chris-brown-halalosan-megfenyegette-exet.htmlChris Brown nem bír az indulataival, csoda, hogy még van olyan nő, aki képes kezdeni vele. A Rihannás botrány után többen is testi sértéssel vádolták, most pedig az exbarátnője azt állítja, a rapper halálosan megfenyegette őt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlföldi Róbert a magány miatt dolgozik sokathttp://www.life.hu/sztarok/20170307-alfoldi-robert-magany-miatt-dolgozik-sokat.htmlAlföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt elvették Zámbó Krisztián jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ittas-vezetes-miatt-vettek-el-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlIttas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie. TV + Sztárok--Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy halt meg a Happy Gang énekese, Mohamanhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-igy-halt-meg-a-happy-gang-enekese-mohaman.htmlAz utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját. TV + SztárokOrigoElmarad Gájer Bálint esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170307-elmarad-gajer-balint-eskuvoje-berendezik-a-hazukat.htmlAz énekes és menyasszonya úgy döntöttek, fontosabb számukra, hogy készen legyen a közös otthonuk, így jövő májusig biztosan nem házasodnak össze. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.