Gundel Takács Gábor színésznek áll

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színész Gundel Takács Gábor munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy kérdés volt, hogy mihez kezd Gundel Takács Gábor, miután felmondott az MTVA-nál, mostanra pedig kapott is egy érdekes ajánlatot, amit vonakodva bár, de elfogadott: színpadon fog szerepelni.

Nagy meglepetést okozott Gundel Takács Gábor, amikor felmondott az MTVA-nál. Maga sem tudta, hogy mit fog ezután csinálni, és egyelőre nem helyezkedett el, de vannak tervei és megkeresései. Az egyikre már igent is mondott, ugyan egy kissé félve, hiszen a színpadon fogja kipróbálni magát. Egyszer, az Egy szoknya, egy nadrág című produkcióban már szerepelt, de akkor szinte önmagát alakította, ami nem ugyanaz. A Life.hu riporterének jövőjéről mesélt a tévés.

Gundel Takács Gábor színészként próbálja ki magát Fotó: Polyak Attila - Origo

Megvan Gundel Takács Gábor utódja

Lapinformációk szerint már eldöntötték, hogy kinek a vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj talpon! című műsornak az új részeit. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.