Az egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. 

"Először olyan volt, mintha álmodnék, szinte fel sem fogtam, mi történik! (...) A Rákóczi úton szerettem volna bekanyarodni jobbra egy kis utcába, ám hirtelen a semmiből nekem jött egy nagy kék BKV-busz. Fogalmam sincs, hogyan történt, hiszen mindig visszanézek, és figyelek a holttérre is, de most semmit nem láttam. A karambol után azonnal hívtam a párom, majd a rendőrséget, akik villámgyorsan a helyszínre is értek. Sajnos megállapították, hogy bár nem gondoltam volna, de a baleset az én hibám, így nekem kell fizetnem a károkat"mesélte a Blikknek Anett, aki ráadásul tavaly mondta le a cascóját.

"Nagyon mérges vagyok magamra, mert pont egy éve döntöttem úgy, hogy szükségtelen a casco, hisz nagyon biztonságosan vezetek. Erre tessék, megtörténik a baj. Persze, drága lesz ez a koccanás, hiszen komoly kár érte a kocsi hátulját, de mindenki azt mondja, és én is azzal nyugtatom magam, hogy az a szerencse, hogy nem sérült meg senki!" – tette hozzá. 

VV AnettFotó: Zsigmond László/Life.hu