légzéstechnika Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs már nagyon rutinos, ha az emberek meghökkentéséről van szó. Legújabb hóbortjáról most őszintén mesélt. 

A tévés és rádiós műsorvezető nem szokta véka alá rejteni a véleményét, rendszeresen viccelődik a környezetében élő emberekkel, és új dolgokat is szívesen kipróbál.

Ezeket a tulajdonságait sokan nagyon szeretik, de vannak olyan emberek is, akik az adománygyűjtő akciója óta kedvelték meg a sztárt. Természetesen nem mindenki van oda Balázsért, durva kritikákat is kapott már.

Sebestyén Balázs ismét valami újat próbált ki Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Ezúttal valami újat próbált ki: egy háromnapos tanfolyamon vett részt, ahol egy indiai mester különleges légzéstechnikát tanított a résztvevőknek. A sajátos módszer állítólag jót tesz az idegrendszernek, segíti csökkenteni a stressz, kisimítja az ember hangulatát.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy Balázs milyen véleménnyel van a tanultakkal kapcsolatban, de a közösségi oldalán előljáróban már írt egy keveset a tanfolyamról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.