Hűha! Sebestyén Balázs felcsapott lemezlovasnak

Forrás: RTL -
műsorvezető lemezlovas Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs szakmát váltott? Lemezlovas lett a rádiós műsorvezetőből...

Balázsék reggeli műsorában az volt a téma, hogy mihez kezd magával egy kiöregedett rádiós műsorvezető? A kérdést Juli vetette fel, és a srácok jobbnál-jobb válaszokat adtak, de végül kibújt a szög a zsákból: Juli szerint aki már nem vezet műsort, annak lemezlovasnak kell lennie.

A műsorvezető új szerepben próbálta ki magát Forrás: RTL

Ennek kapcsán pedig nem sokat habozott, azonnal be is vezette Balázst Európa legkisebb mini - diszkójába, ahol már 4 lány bulizott. Balázs eleinte ellenállt, ám idővel beadta a derekát. A rádiós igyekezett jól elvégezni a rá szabott feladatot, de talán kijelenthetjük, hogy a kétgyermekes apának a beszéd jobban megy, mint a zenélés.

Az erről készült videó természetesen hatalmas sikert aratott, mindenki látni akarta, ahogy Balázs fergeteg partyt rendez a 3X3 méteres dobozban.

Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs laza, flegma és felkészületlen

A fiatal műsorvezető a jelek szerint megelégelte, hogy sokan Sebestyén Balázs kiköpött másának tartják. Bence ennek kapcsán gyorsan elmondta, hogy mit gondol a kollégájáról. Sok jó nem hagyta el a Istenes száját. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.