Aleska a Tinderen keres pasit - Videó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Tinder Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aktívan keresi párját Aleska, de egyelőre még nem talált olyat, akivel szívesen találkozna is. A Tinderen próbálkozik, és elárulta, milyen típusú pasit fog választani!

Aleska Diamond az idei Glamour-gálán nem öltözött fel visszafogottan, egy gyönyörű, de meglehetősen mélyen dekoltált felsőben jelent meg, a férfiak nagy örömére. Az ismert szépségért sok pasi van oda, Aleska most mégis egyedülálló, és egyelőre nem is talált olyan jelöltet, akivel szívesen találkozna.

Aleska Diamond a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a Tinderen próbálkozik, de egyelőre csak beszélget a férfiakkal és úgy döntött, a legkitartóbbal fog találkozni! Aleska azt is elmondta, hogy mik az elvárásai egy férfival szemben.

Ha kíváncsi vagy arra, mit viseltek celebjeink a korábbi Glamour-gálákon, nézd meg galériáinkat, és olvasd el cikkünket.

/1503/A_fek201532063044Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendégeként volt a Sláger Fm reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon örül az Év énekesnője díjnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-toth-gabi-orul-az-ev-enekesnoje-dijnak.htmlTóth Gabié lett a megtisztelő díj, idén ő lett az Év énekesnője. A sztár a Life.hu-nak elárulta, milyen öröm is ez számára, valamint azt is, hogy hol tartja az ereklyéit.TV + SztárokOrigoIszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sebestyen-balazs-baratja-vedette-le-a-morning-show-t.htmlSebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWoman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.