A közszereplőknek sok mindent el kell tűrniük, de van egy határ, és Szabó Zsófinál nemrég lépte át ezt valaki. Olyan gusztustalan üzenetet küldött ugyanis, hogy azt a sztár nem bírta szó nélkül hagyni.

A sztárok életét sokak követik nyomon, és vannak, akik feljogosítva érzik magukat, hogy különböző módon sértegessék a közszereplőket. Természetesen azoknak, akik ilyen életre vállalkoztak több mindent kell elviselniük, de van egy határ, amit Szabó Zsófinál nemrég átlépett valaki. A műsorvezető nem hagyta szó nélkül az undorító üzenetet.

Szabó Zsófi csúnya üzenetet kapottForrás: Facebook/Szabó Zsófi

"Ha Apád élne, szégyenkezne miattad" - ezzel a mondattal zárult a rövidke üzenet, amit Szabó Zsófi kapott, természetesen tele helyesírási hibával. A műsorvezető közvetlenül nem válaszolt a küldőnek, de közzétette a véleményét a közösségi oldalán. "Nem tetszem neki, idegesítem, tehetségtelennek tart, zavarja, hogy boldog vagyok és sikeres. Na bumm! Van ez így! Már megszoktam... az ilyen megnyilvánulások viszont már túlmennek egy határon" - írta a több között Zsófi, aki Sarka Katához már nem rohanhat a problémáival. A rajongói azonban megvédték őt, rengeteg kedves kommentet kapott.