Loraine Maurer, a 94 éves néni, aki már 44 éve a McDonald’sban dolgozik

Forrás: Loraine & Owner/Operators Chip & Katie Kenworthy -
McDonald's
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint négy évtizede a McDonald'sban dolgozik Loraine, de esze ágába sincs visszavonulni. A 94 éves nénit kollégái egy hatalmas bulival ünnepelték meg.

Hatalmas ünnepséget tartott az egyik indianai McDonald's étterem. Náluk dolgozik ugyanis Loraine, aki nem egy hétköznapi eladó. A 94 éves néni már 44 éve az étteremlánc munkatársa, és esze ágában sincs visszavonulni.

Loraine Maurer az ünneplésen Forrás: Loraine & Owner/Operators Chip & Katie Kenworthy

Loraine 1973 óta dolgozik a McDonald'snál, azóta a lánc már nagyon sok éttermében megfordult. Kollégái a műszakok után szívesen hazaviszik, hiszen 94 évesen már nem úgy mozog, de nagyon sok vendég érkezik az étterembe kifejezetten miatta. "Ennyi év után ő még mindig elkötelezetten szolgálja a vevőket, a legnagyobb mosollyal. Loraine nagyon hűséges, az ügyfelek pedig alig várják, hogy ő vegye fel a rendeléseiket" - mondta Katie Kenworthy, az étterem vezetője a Telegraph-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.