Így él Oroszlán Szonja Amerikában

Amerika Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyáron lesz két éve, hogy Oroszlán Szonja úgy döntött, világgá megy. Meg sem állt Philadelphiáig, itt kezdett új életet 38 évesen. Azóta nem sokat hallani felőle.

Szonja most kivételt tett, a Fókusznak nyilatkozott, elmesélte, milyen az élete Amerikában. Budapest továbbra is az első otthona, Amerika ötödik legnépesebb városa, Philadelphia pedig a második. Azért esett a választás erre a városra, mert a családjából többen is élnek itt, így könnyebb volt a beilleszkedés.

Oroszlán Szonja Amerikában kezdett új életet Forrás: Hajdú D. András

"Önmagadat kell megváltoztatnod a világban, és nem mást, minden belülről kezdődik" - mondja a színésznő, aki a város központjában bérel egy másfél szobás lakást. A szülei mellett az állatai hiányoznak neki a legjobban, Dani lovának patkóját el is vitte magával, most a nappalija polcán őrzi.

"Az ember elkényelmesedik, ellustul, ugyanazokat a dolgokat csinálja, és ezt valahol meg lehet unni" - mesél a nagy váltás okáról. Szonja azonban nem kényelmes típus, szereti, ha melózni kell azon, hogy jól legyen. Amerikában a nulláról indult, színházi válogatásokra jár, és kizárólag prózai szerepekért indul, már nem a fiatal csajszis szerepek érdeklik.

Utálják a nézők Ónodi Esztert - A Facebookon ócsároljákhttp://www.life.hu/sztarok/20170402-utaljak-a-nezok-onodi-esztert-aranyelet.htmlÓnódi Eszter idén is megkapta a televíziós újságíróktól a legjobb színésznőnek járó díjat, az Aranyélet Jankájának alakításáért. A rajongók viszont teljes erőbedobással szidják karakterét.TV + Sztárok9 éve nem hallottunk Anettkáról – Így él most az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-9-eve-nem-hallottunk-anettkarol-igy-el-most.htmlFehér Anettka, az egykori Budapest TV megosztó műsorvezetője 9 éve tűnt el a nyilvánosság elől, azóta semmit sem hallottunk róla. TV + Sztárok--Nyolcadikként lép színpadra Pápai Joci az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-nyolcadikkent-lep-szinpadra-papai-joci-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlPápai Joci képviseli Magyarországot a 62. Euróvíziós Dalfesztivál második elődöntjében május 11-én Kijevben.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÉletveszélyes Bódi Sylvi szépsége: Egy férfi majdnem kárt tett magábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-eletveszelyes-bodi-sylvi-szepsege-egy-ferfi-majdnem-kart-tett-magaban.htmlBódi Sylvi a Viasat3 műsorában próbálhatja ki magát először műsorvezetőként. Az Exek az édenben című párkereső valóságshow-t Balin forgatják, ahol a helyiek nemcsak a műsor szereplőinek, hanem Szilvinek is udvarolnak... TV + SztárokVálása után újra randizik Bebe, a Back II Black egykori énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20170401-valasa-utan-ujra-randizik-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese.htmlBebe tavaly év végén vált el feleségétől 8 év házasság után. A gyászidőszak után most újra kész a szerelemre, már több lánnyal is randizott. TV + Sztárok--Szép pénzt kap Stohl András a rádiózásérthttp://www.life.hu/sztarok/20170401-jo-penzt-kap-stohl-andras-a-radiozasert.htmlÚj vizekre evez Stohl András: a színészetet rádiózásra cserélte, a Vígszínházat is otthagyta. Új szakmájában nincs tapasztalata, de emellett más nehézségekkel is meg kell küzdenie. Ennek ellenére a színész nagyon lelkes, azt állítják, nem véletlenül. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.