Életveszélyes Bódi Sylvi szépsége: Egy férfi majdnem kárt tett magában

forgatás Bódi Sylvi Bali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a Viasat3 műsorában próbálhatja ki magát először műsorvezetőként. Az Exek az édenben című párkereső valóságshow-t Balin forgatják, ahol a helyiek nemcsak a műsor szereplőinek, hanem Szilvinek is udvarolnak...

Bódi Sylvi vicces történetet mesélt, meglepő dolog történt vele Balin. Egy fiatal férfi majdnem kárt tett magában, annyira lenyűgözte őt a magyar modell szépsége:

"Jaj, ez egy nagyon vicces történet. Én megkívántam a kókuszlevet, ezért megkértem egy helyi, huszonöt év körüli fiút, hogy vágjon fel egy kókuszdiót. Az első pillanatban láttam, hogy odavan értem. Teljesen zavarba jött, a szíve majd kiugrott a helyéről, mondta is, hogy tegyem oda a kezem, nézzem meg, és így is volt. Annyira nézett, hogy attól féltem, lecsapja a saját kezét. Ez tetszett, mert őszinte reakció volt. A mai férfiak már kemények, érzelemmentesek, nagy macsók, én pedig azt nem szeretem."

Bódi Sylvi éleveszélyesen szexi Forrás: Viasat3




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.