Goldie Hawn drogokért és pénzért vállalta a filmszerepet

Forrás: Valerie Macon /AFP -
Goldie Hawn pénz drogok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn 15 év kihagyás után szerepel újra mozifilmben, színésztársa, Amy Schumer pedig elárulta, hogyan vették rá a szereplésre. Az állítja, drogokkal és pénzzel.

Nagy dobásra készül együtt Goldie Hawn és Amy Schumer, ugyanis közösen forgatnak filmet. Goldie Hawn már 15 éve nem állt kamerák elé, így biztosak lehetünk abban, hogy nagyon különleges produkcióról van szó. A komika elárulta, hogyan vették rá az ikonikus sztárt a szereplésre.

Goldie Hawnt lebuktatta Amy Schumer Forrás: Valerie Macon /AFP

Az E! News riportere faggatta Amy Schumert arról, mit ajánlottak a színésznőnek, amiért hajlandó volt újra kamerák elé állni, a válasz igen meglepő volt.

"Drogokat és pénzt"

- vágta rá Amy, ami persze nem komoly, legalábbis az egyik fele biztosan nem az... A vígjátékot májusban mutatják be, akkor láthatjuk újra filmvásznon Goldie Hawnt, aki csak áradozni tudott kolléganőjéről. "Tetszett a történet, és Amyvel nagyon könnyen lehet dolgozni" - mondta a színésznő.

Ezzel foglalkoztak a magyar sztárok mielőtt híresek lettek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-volt-madai-vivien-es-varkonyi-andrea-nyari-munkaja.htmlA Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. TV + SztárokOrigoA Magyar Everest Expedíció: ez történt eddig Liluval és Száraz Dénesselhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-tortent-eddig-liluval-es-szaraz-denessel-az-everest-expedicioban.htmlA Magyar Everest Expedícióra Klein Dávid és Suhajda Szilárd mellett több sztár is elindult, ugyan ők csak az alaptáborig kísérik el a profi hegymászókat, de már így is rengeteg élményben volt részük, mindegyikük túlszárnyalja önmagát. Íme Lilu és Száraz Dénes beszámolója az eddigi tapasztalataikról. TV + SztárokOrigoFelvétel közben sírta el magát Mádai Vivien: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-madai-vivien-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor mindig meglepetést hoz a nézőknek, ugyanis a sztárokat rendszeresen kendőzetlen őszinteségre kényszeríti. TV + Sztárok--Paul Burrell összeházasodott meleg kedvesével: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170404-diana-egykori-komornyika-osszehazasodott-meleg-tarsaval.htmlHatalmas öröm közepette kelt egybe Paul Burrell és Graham Cooper. Mióta felvállalták a kapcsolatukat, boldogabbak mint valaha. TV + Sztárok--Ezért szereti Károly herceg Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ezert-szeretett-bele-karoly-herceg-kamillaba.htmlKamilla hercegné sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. TV + Sztárok--VV Soma rálőtt Pumped Gabóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-vv-soma-ralott-pumped-gabora.htmlPumped Gabo új műsora, a Pumpedék minden epizódjában tartogat érdekes és meghökkentő részleteket. Ezúttal azonban igen sokkoló dolog történt: VV Soma rálőtt barátjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.