Mel B néhány héttel ezelőtt úgy döntött, hogy 10 év után beadja a válási papíroka. Nyomós oka van rá!

A brit énekesnő komoly vádakkal illeti egykori férjét, Stephen Belafonte-tot. Melanie Brown ügyvédjei már távolsági végzést is kértek a férfi ellen, aki érthető okok miatt retteg a férjétől. 

Állítása szerint a Stephen éveken keresztül terrorban tartotta, rendszeresen verte és csalta, illetve titokban rögzített videófelvételekkel zsarolta a 41 éves sztárt. Belafonte fegyvert is tartott otthon, így Melanie bármennyire szerette volna elhagyni, nem merte megtenni, nehogy bosszút álljon rajta. 

Stephen Belafonte Mel B távolsági végzést kért agresszív férjével, Stephen Belafonte-val szembenForrás: Getty Images

Állítólag 2012-ben, mikor az X-Faktorban zsűrizett, a férje olyan féltékenységi-jelenetet rendezett, hogy a végén ököllel arcon ütötte a háromgyermekes anyát, aki aztán nem győzte fedősztorival álcázni a történteket. 

Ezután nem sokkal, a londoni olimpia záróceremóniája után ütötte meg, ám akkor már a parkettához is odaszorította a nőt, ennek következtében ismét megsérült az arca. 

Ezek mellett pedig szexuálisan is bántalmazta, számtalanszor kényszerítette nemi aktusra úgy, hogy több idegen nőt is belevont a kisded játékába. Mel B hiába próbált ellenállni, a férje azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza a szexvideókat és tönkreteszi a karrierjét - írta meg a DailyMail