Pécsi Ildikó szerint most az előző élete miatt szenved

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
élet szenvedés Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sors nem túl kegyes Pécsi Ildikóhoz, hiszen sok tragédián kellett keresztülmennie a múltban is, nem beszélve arról a viszályról, amely a volt menye és közte már évek óta tart: állítja, előző életében nagyon rosszat tehetett, most valószínűleg ezért kell szenvednie.

Pécsi Ildikó igyekszik keserű humorral kezelni a tragédiákat, amiken az élete során keresztül kellett mennie. Volt méhen kívüli terhessége, autóbalesete, nem is beszélve arról az évek óta zajló vitáról, amelyet az egykori menyével folytat. Szerinte előző életében nagyon rossz ember lehetett, ha most ennyi rosszat kell eltűrnie.

Pécsi Ildikó úgy gondolja, előző életében nagyon rossz dolgokat tehetett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

a fiam és a menyem között folyó ötéves háború érzelmileg tesz teljesen tönkre, sodor a totális összeomlás szélére.

mondta a Borsnak Pécsi IldikóKeserű derűvel fogom kivárni, hogy a családunkban újra béke legyen"

Pécsi Ildikó csak reméli, hogy megéri a tavaszt

Hónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata volt menyével és unokájával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.