Egy házas, meleg férfiba szerelmes Liza Minelli

meleg szerelem házaspár Liza Minnelli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta szerelmes Lisa Minelli egy férfiba aki nem csak hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul még foglalt is. 

Mint kiderült, Liza Minelli nagyon szeretne még férjhez menni, noha ezt már négyszer megtette az élete során.

Bár ezúttal még a szokásosnál is magasabbra tette a mércét, ugyanis egy olyan férfiba szerelmes, aki gyakorlatilag elérhetetlen. Illetve manapság már a fene sem tudja ki az elérhetetlen, mindenesetre nehéz eset.

Sokak szerint irreális érzelmeket táplál a férfi iránt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A 71 éves énekesnő választottja ugyanis Michael Feinstein, egy zongoraművész, aki miatt Minelli még lakhelyet is változtatott, csak hogy a férfi közelében lehessen. Az Oscar-díjas amerikai színésznőt az sem zavarja, hogy

szerelme a saját neméhez vonzódik,

ráadásul házasságban él a partnerével, Terrence Flanneryvel.

"Liza már több éve oda van Michaelért, és szent meggyőződése, hogy az érzés kölcsönös. Sajnos már nem a való világban él!" - mondta az egyik ismerőse a gyógyszer és alkoholfüggő sztárról - írta meg a Best Magazin.

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.