Mindenkit összehívott a királynő egy rendkívüli megbeszélésre a palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia.

II. Erzsébet királynő fontos bejelentésre készül, mivel sürgős találkozóra hívta össze az összes szolgálóját. Még azoknak is a palotába kell utazniuk, akik nem Londonban szolgálnak, ami azt sugallja, hogy a bejelenteni kívánt dolgok mindnyájuk életére hatással lesznek. 

II. Erzsébet rendkívüli találkozót hívott összeForrás: AFP

Egyelőre még senki nem tudja, és nem is sejti, hogy miért hívták őket össze. Még a legrégebb óta a királynőnek dolgozó emberek sem tudják, miről lehet szó, nem véletlen, hogy nagyon aggódnak. Bár a teljes királyi háztartást érintő találkozók alkalmanként előfordulnak, a mostani rendkívül szokatlan,  és azt sugallja, hogy valami fontos dologról van szó"mondta a Daily Mailnek az egyik forrás. Az optimistábbak úgy vélik, az egésznek ahhoz lehet köze, hogy II. Erzsébet egyre kevesebb feladatot szeretne ellátni, ami nem csoda, hiszen már betöltötte a 91. életévét, és sok kötelező megbízatását már átadta Vilmosnak és Katalinnak. Lehet, hogy még többről kíván lemondani, mert még így is rengeteg intéznivaló maradt a kezében. Azonban ehhez a bejelentéshez nem kellene ilyen kutyafuttában és sürgősen egy titkos találkozót összehívni. Az pedig valószínűtlen, hogy a lemondását kívánja bejelenteni, mivel II. Erzsébet megfogadta, hogy addig szolgálja az országot, ameddig él.