Medveczky Ilona megsértődött a reggeli műsorban: nem jutott neki elég idő

Forrás: TV2 -
Medveczky Ilona sértődés Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona a pályafutását mutatta be egy reggeli műsorban, erre mindössze 10 perce volt. Sajnos az idő nem volt elegendő ahhoz, hogy mindent elmondjon, ezért sértődött meg a művésznő.

Ugyanis 10 percben – ennyi időben kell összegeznem és zanzásítani az életemet – nagyon nehéz elmondani a pályafutásomat.

Medveczky Ilona megsértődött Forrás: TV2

A művésznő jól sejtette, mert valóban nem volt elegendő a 10 perc arra, hogy bemutasson mindent, ami vele történt az elmúlt 76 évben, és ez nem volt az ínyére. Hiába próbálta Joshi Bharat megvigasztalni, Medveczky Ilona vérig sértődött.

Mert tíz percben egy 76 éves embert nem lehet megkérdezni. Készülök rá x ideig, és ugyanakkor pedig így lecsapják a témát. Meg vagyok sértve!"

Házasságáról vallott Medveczky Ilona

Nemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.