Nyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét.

Nyertes Zsuzsa egy kétszemélyes darabot szeretne rendezni, melynek ő lenne a főszereplője. A Nyertes a szerelemben című mű a színésznő életéről szólna, és ahhoz, hogy színpadra kerüljön szüksége volna Zsuzsának támogatókra. Klapka György megígérte, hogy rendelkezésére bocsátja a szükséges összeget, de az Aranyember időközben elhunyt.

Klapka György ígéretet tett Nyertes ZsuzsánakForrás: MTI,Origo

"Még mindig nem találtam senkit, aki támogatna, pedig szükségem lenne segítségre. Néhány százezer forintról van szó, így nagyon reménykedem abban, hogy valaki a mecénásom lesz az álmaim megvalósításában! Gyuri halála óta nem beszéltem Klapkáékkal. Ha a gyermekei úgy éreznék, hogy meg szeretnék nekem adni az édesapjuk tartozását, elfogadnám" - mondta a színésznő. A Ripost megkereste Klapka Sandyt aki mit sem tudott apja ígéretéről. Fogalmam sem volt arról, hogy apám tartozna Nyertes Zsuzsának, főleg, mivel Zsuzsa meg sem keresett minket ebben az ügyben. Ha jelentkezik nálunk, akkor természetesen összeülünk a családdal és megvitatjuk a kérdést" - mondta az Aranyember lánya.