Oszvald Marika válása után még 25 évig élt volt férjével

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika válás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika mindössze másfél évig volt házas, de hiába váltak el férjével, el nem szakadt. Mg 25 évig együtt laktak.

Oszvald Marika nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről, de most kivételt tett. A színésznő kapcsolata olyan volt, mint ő maga, kissé bohém és vidám, de szeretetteljes. Mindössze másfél évig volt férjnél, mégis több mint 25 évnyi kapcsolat fűzi volt férjéhez!

Oszvald Marika 25 évig volt férjével élt Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

25 évig éltünk olyan se veled, se nélküled kapcsolatban.

Fodor Zsóka és Oszvald Marika együtt mulatozik

A két színésznő barátsága negyven éve tart, és időnként egy pohár ital mellett eresztik ki a gőzt. Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa és Oszvald Marika nyáron, a medence partján Campari-dzsúszt iszogatnak, télen pedig Valentin-nap alkalmából koccintanak Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Párja mentette meg Aleskát egy balesettől http://www.life.hu/sztarok/20170519-aleskat-a-szerelme-mentette-meg-egy-balesettol.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese összeteheti a két kezét: kedvese nem csak szereti, de őrangyalként is jelen van az életében. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio újból szingli http://www.life.hu/sztarok/20170519-szakitott-baratnojevel-leonardo-dicaprio.htmlEz hihetetlen! Az ultradögös hollywoodi színész megint szingli lett. Legutóbbi modell barátnőjével is szakított. TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcélhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-sarka-kata-szerint-szepsegkiralynonek-lenni-nem-eletcel.htmlSarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Csaba távozott Bali szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-exek-az-edenben-csaba-tavozott-bali-szigeterol.htmlMár csak hatan vannak a Viasat3 műsorának végjátékában. Nemsokára eldől, melyik páros viszi el a főnyereményt. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.