Oszvald Marika mindössze másfél évig volt házas, de hiába váltak el férjével, el nem szakadt. Mg 25 évig együtt laktak.

Oszvald Marika nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről, de most kivételt tett. A színésznő kapcsolata olyan volt, mint ő maga, kissé bohém és vidám, de szeretetteljes. Mindössze másfél évig volt férjnél, mégis több mint 25 évnyi kapcsolat fűzi volt férjéhez!

Oszvald Marika 25 évig volt férjével éltFotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nem vagyok nagyon tudatos ember, mindent ösztönből, játékosan csinálok. Szerelmes lettem, férjhez mentem, másfél év múlva elváltunk, de olyan jóban voltunk Miklóssal, hogy a válóper után megkérdezte: most hová menjünk ünnepelni. Miután még mindig szerettük egymást, újból összeköltöztünk, és ezek után 25 évig éltünk olyan se veled, se nélküled kapcsolatban. Két erős egyéniség nehezen fér meg egymás mellett, állandóan struccoskodtunk" - árulta el a Best Magazinnak Oszvald Marika.

Fodor Zsóka és Oszvald Marika együtt mulatozik
A két színésznő barátsága negyven éve tart, és időnként egy pohár ital mellett eresztik ki a gőzt. Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa és Oszvald Marika nyáron, a medence partján Campari-dzsúszt iszogatnak, télen pedig Valentin-nap alkalmából koccintanak Olvasd el erről a Life.hu cikkét!