Édesanyjára emlékezteti Delhusa Gjont a barátnője

Fotó: Bacskó László -
párkapcsolat szerelem Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes és a barátnője között 41 év a korkülönbség, de ők ennek ellenére is nagyon boldogok. A sztár most elárulta, mi a harmonikus kapcsolatuk titka. 

Delhusa Gjon Hajdú Péter beszélgetős műsorában vendégeskedett, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szerelméről. Állítása szerint Fanni nagyon sokszor az édesanyjára emlékezteti a sztárt, sok tulajdonságában hasonlít rá.

Delhusa Gjon őszintén vallott a szerelméről Fotó: Bacskó László

"Egy markáns, kemény kezű, irányító típus, és sok szempontból felnőttebb, mint én. Ennek ellenére nem irányít, inkább úgy mondanám, hogy önjáró, nem szorul állandóan segítségre. Nem kéri mindenben a segítségem, ehelyett mindennek megragadja a végét" - mondta Gjon.

Azt is elárulta, hogy ezelőtt 3 évvel ismerkedtek meg, mikor a 22 éves lány odalépett az énekeshez egy koncert után autogramot kérni. A Győrben élő fiatal lány felköltözött új szerelméhez, és a fogtechnikusi végzettsége mellett lovas edzőként dolgozik - írta meg a Blikk.

Belefogyott a szerelembe Delhusa Gjon

Az énekes bevallotta, 43 évvel fiatalabb párja inspirálta abban, hogy újra formába lendüljön, ezért különleges diétába kezdett és 10 kilót fogyott. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.