Így oltották a tüzet a londoni toronyházban: Fotók!

tűzoltás lángok Grenfell torony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss felvétel került napvilágra, melyen a londoni toronytűz oltása látható. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, teljes terjedelmében kigyulladt egy 27 emeletes toronyház Londonban. Kétszáz tűzoltó próbálta megfékezni a lángokat, reggelre nagyrészt sikerült eloltaniuk a hatalmas tüzet.

Először a fővárosi tűzoltók Twitter-oldalán jelent meg a hír, a rendőrségi források szerint kora reggel két embert már kezelni kellett füstmérgezéssel, többen sérüléseket szenvedtek. Egy riporter azt mondta az egyik rádiós csatornának, hogy teljesen befedte őt a hamu, noha száz méterre állt a tűz helyszínétől.

Nemrég pedig egy új felvétel került fel az internetre, amelyet egy festő készített. A férfi a tűzoltók segítségére sietett, és több mint 5 órán át oltotta velük a tüzet. A 42 éves Hassan Kaissi felvételt is készített a tűzoltásról, amit itt tudsz megnézni. A Daily Mail szerint eddig 17 ember veszítette életét a tragédiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.