Lily Allen énekesnő szerint 150 ember halt meg a londoni tűzvészben

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
tűz London Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen leégett egy londoni toronyház, a 27 emeletes épület egyetlen lakása sem maradt egyben. Hivatalos információk szerint eddig 17 áldozata van a tűzvésznek, de Lily Allen énekesnő szerint ez a szám sokkal közelebb áll a 150-hez!

Szörnyű tragédia történt egy londoni toronyházban: a 27 emeletes épület teljesen kiégett. A tűz az alsóbb emeleteken alakult ki, és pillanatok alatt elborította az egész toronyházat. A szemtanúk beszámolói megdöbbentőek, sokan vallották, hogy sosem felejtik el emberek és gyerekek szívszorító sikolyait!

Óriási tragédia a londoni tűzvész Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A halálos áldozatok száma 17, legalábbis egyelőre, de ez a szám valószínűleg jóval megugrik majd, ha a romokat is sikerült feltárni. Lily Allen énekesnő is kint volt, hogy segítsen, és felháborodott az áldozatok számának kommunikálásán.

Ő ugyanis sokkal több halottról tud.

Lily Allen szerint többen haltak meg a toronyházi tűzben Forrás: AFP

Egy élő interjúban fakadt ki a sztár, és elmondta, soha nem látott még egész életében olyat, mint ez a borzalmas tragédia, és azt sem tapasztalta eddig, hogy ilyen mértékben próbálnak hazudni az áldozatok számáról.

Sajnálom, de ahogy hallom az emberektől, ez a szám sokkal közelebb van a 150-hez, és sokan közülük gyerekek!"

Mirror

Britney Spearst szexuális zaklatással és gyermekei bántalmazásával vádoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-britney-spearst-szexualis-zaklatasert-jelentettek-fel.htmlSzexuális zaklatással vádolta Britney Spears testőre az énekesnőt, valamint azzal is, hogy bántalmazza a gyermekeit. Kártérítést követelt az őt ért pszichés sérülésekért. TV + Sztárok--Lola férjhez megy: bensőséges lesz az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-lola-meghazasodik-ilyen-lesz-az-eskuvo.htmlLola és párja hamarosan tényleg kimondják a boldogító igent, néhány hónap múlva már férj és feleség lesznek. Az énekesnő elárulta, milyen esküvőt terveznek. TV + SztárokOrigoAleska összeköltözött focista párjával http://www.life.hu/sztarok/20170615-aleska-es-a-parja-mar-ossze-is-koltoztek.htmlÚgy tűnik a sors nem engedi, hogy a szerelmesek felhőtlen örömben töltsék a mindennapjaikat: még csak most költöztek össze, de máris egy komoly problémával kell szembenézniük. TV + Sztárok--Büfésnek állt Tiv Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-bufesnek-allt-tiv-tivy-a-valovilag-powered-by-big-brother-szereploje.htmlNem a videóiból keresi meg a napi betevőt Tivy. A srác egy büfében dolgozik. TV + Sztárok--Nemi erőszak történt egy amerikai valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nemi-eroszak-tortent-egy-amerikai-valosagshow-ban.htmlSajnos nem először fordul elő, hogy egy valóságshow szereplői minden határon túlmennek. Magyarországon is volt már példa hasonlóra, de most egy amerikai műsorban történtektől hangos a sajtó: nemi erőszak történt, ezért leállították a forgatást. TV + Sztárok--Pamela Anderson és Julian Assange összemelegedtek?http://www.life.hu/sztarok/20170615-pamela-anderson-talan-ujbol-szerelmes.htmlAz a hír járja, hogy Pamela Anderson többé nem magányos, ugyanis egy 45 éves férfi személyében újból rátalált a szerelem. Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett a témával kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.