Beatrix yorki hercegnő villantásveszély szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrix yorki hercegnő hugával együtt vett részt egy eseményen, de a ruháját nem sikerült alaposan megválasztania. A szoknyája ugyanis férecsúszott, így olyan részek váltak láthatóvá, amik egy hercegnő esetében rendkívül kellemetlenek. 

II. Erzsébet unokája Beatrix yorki hercegnő is, de róla ritkán hallhatunk. A királyi fenség a háttérben tevékenykedik inkább és csak alkalomadtán jelenik meg rendezvényken. A jótékonyság köti le a figyelmét, de néha részt vesz nyilvános eseményeken is legutóbb például a húgával együtt. Ezt a megjelenést azonban biztosan megemlegeti!

Beatrix hercegnőt baleset érte Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A hercegnőnek ugyanis nem sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb ruhadarabot a rendezvényre. Egy sötétkék és elegáns öltözéket viselt, ami azonban áttetsző volt. Természetesen volt testszínű alsószoknyája is, az viszont egy óvatlan pillanatban félrecsúszott. A hercegnő így kivillantotta a bugyiját! Még több fotóért kattintis ide!

Bizony az a szoknya kissé felcsúszott Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.