Szőke Zoltán és párja 23 éven át vártak arra a pillanatra, hogy egymáséi legyenek, nem csoda, ha ezt végül egy különleges napon akarták megtartani, ráadásul egy nem hétköznapi szertartás keretében!

Szőke Zoltán évekkel ezelőtt nehéz döntést hozott meg: a szívére hallgatva elhagyta feleségét, hogy szerelmével legyen. Sokáig azonban nem váltak el egymástól, csak 5 évvel később tettek pontot házasságuk végére. Ez az oka annak, hogy csak most került sor Szőke Zoltán és Annamari esküvőjére, akik még kamaszként ismerték meg egymást.

Szőke Zoltán és Annamária összeházasodtakFotó: Life.hu

Az esküvőre végül Szetn István éjszakáján került sor, a nyári napfordulón, mivel mindkettejük számára fontos a spiritualitás. Azért éppen erre a napra esett a választásuk, mert ilyenkor nyitva vannak az égi kapuk, ráadásul a szertartás is különleges volt: egy tátos adta össze őket. A polgári szertartást már korábban megtartották, így nyárra csak ez a nem mindennapi esküvő maradt. A szertartást akkor kell kezdeni, amikor a Nap és a Hold is fenn van az égen. Azt szokták mondani, hogy ilyenkor gyönyörködnek egymásban" - mondta a Story Magazinnak a táltos, aki a színész kérésére vállalta el a celebrálást.